Deltag i Ledelsesugen

Sæt fokus på ledelse i jeres organisation

Her på siden finder du inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan I som offentlig organisation kan sætte fokus på ledelse lokalt hos jer i uge 44.

Værktøjer til ledelsesaktiviteter

Der er mange måder I kan afholde arrangementer under Ledelsesugen. Med vores startkits kan I få inspiration og konkrete værktøjer til lave arrangementer, der kan skabe spændende og udviklende dialoger og debat om ledelse.

Information og inspiration

Her kan du downloade vores folder med information om,
hvilke forskellige måder du og din organisation kan deltage i Ledelsesugen på.

Se hvad andre har gjort

Her finder du eksempler på hvad andre organisationer har lavet i Ledelsesugen tidligere år.

Frederiksberg Kommune

Video: En snak blandt ledere

Se børne- og ungedirektør og kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune debattere tydelig ledelse. Videoen var en del af videoserien ’En snak blandt ledere’, som Frederiksberg Kommune lavede i forbindelse med Ledelsesugen 2020.

Odense Kommune

Mads og Monopolet i Ledelsesugen 2020

Erfaringer, dilemma og drejebog
Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune udviklede konceptet for og afholdt ‘Mads og Monopolet’ for chefer og ledere i deres organisation i Ledelsesugen 2020. Der løb tre seancer af arrangementet af stablen i Ledelsesugen.

Arrangementerne blev afholdt virtuelt som Teams Live event og optaget, så drøftelserne kunne genses/-lyttes til efterfølgende. Mads og Monopolet satte gang i gode debatter om hverdagens ledelsesdilemmaer. Arrangementerne var så stor en succes, at Beskæftigelses- og Socialforvaltningen har holdt flere seancer af arrangementet efter Ledelsesugen.

Hent eksemplet og læs mere om planlæggers erfaringer, lytternes oplevelse, direktørens tanker samt eksempel på dilemma og drejebog til afvikling.  

Programmer og inspiration fra uge 44

Vi opdatere løbende siden med eksempler på, hvordan offentlige organisationer sætter fokus på ledelse i uge 44, som du kan lade dig inspirere af.

Har I lavet en spændende aktivitet eller har en erfaring I vil dele med os?
Skriv til os på ledelsesugen@medst.dk

 

 

Følg med og tag del på sociale medier

Før, under og efter Ledelsesugen kan du følge med og deltage i debatten om offentlig ledelse på LinkedIn.