Ledelsesugens program 2023 er offentliggjort

Nu kan vi løfte sløret for det nationale program for Ledelsesugen 2023. Du kan gå på opdagelse i podcasts, artikler og intet mindre end 35 arrangementer – både webinarer og fysiske events. Download det til brug i din organisation.

Er du leder eller HR-medarbejder i den offentlige sektor, så sæt kryds i kalenderen i uge 44, hvor Ledelsesugen sætter offentlig ledelse på dagsordenen. Temaerne er mange, og arrangementerne har aldrig været flere.

Ledelsesugen er en invitation til ledere på alle niveauer, stabsfunktioner, der understøtter ledelse, lederforeninger, forskere og mange flere til at debattere tendenser, nørde ny viden og dele eksempler på god ledelse. Bag Ledelsesugen står regeringen, KL og Danske Regioner. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen varetager sekretariatsarbejdet for Ledelsesugen i samarbejde med parterne.

Følg også med på Ledelsesugens LinkedIn, hvor der året rundt bliver delt inspiration og ledelsesfaglig viden i form af videoer, artikler, lederportrætter, klummer og anden god inspiration om offentlig ledelse.

Årets program

Det nationale program for Ledelsesugen 2023 er netop blevet offentliggjort. Gå på opdagelse i intet mindre end 35 arrangementer – både webinarer og fysiske events – og lad dig inspirere af artikler og podcasts om ledelse og meget mere. Programmet er åbent for alle, og det er gratis at deltage (med mindre andet fremgår under det enkelte arrangement).

Læs mere om arrangementerne og tilmeld dig gennem Ledelsesugens hjemmeside.

Download programmet som PDF, for eksempel til brug i din organisation.