Ledelsesugens program billede

Ledelsesugens program 2022 er offentliggjort

Nu kan vi løfte sløret for det nationale program for Ledelsesugen 2022. Du kan gå på opdagelse i podcasts, artikler og intet mindre end 26 arrangementer – både webinarer og fysiske events. Download det til brug i din organisation.

Er du leder eller HR-medarbejder i den offentlige sektor, så sæt kryds i kalenderen i uge 44, hvor Ledelsesugen sætter offentlig ledelse på dagsordenen. Temaerne er mange, og arrangementerne har aldrig været flere.

Ledelsesugen er en invitation til ledere på alle niveauer, stabsfunktioner, der understøtter ledelse, lederforeninger, forskere og mange flere til at debattere tendenser, nørde ny viden og dele eksempler på god ledelse. Bag Ledelsesugen står regeringen, KL og Danske Regioner. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen varetager sekretariatsarbejdet for Ledelsesugen i samarbejde med parterne.

Følg med på Ledelsesugens LinkedIn og Facebook, hvor der året rundt bliver delt ny viden i form af videoer, artikler, lederportrætter, klummer og anden god inspiration om offentlig ledelse.

Årets program

Det nationale program for Ledelsesugen 2022 er netop blevet offentliggjort. Gå på opdagelse i intet mindre end 26 arrangementer – både webinarer og fysiske events – og lad dig inspirere af artikler og podcasts om ledelse og meget mere. Programmet er åbent for alle, og det er gratis at deltage (med mindre andet fremgår under det enkelte arrangement).

Læs mere om arrangementerne og tilmeld dig gennem Ledelsesugens kalender.

Download programmet som PDF, for eksempel til brug i din organisation.

Billede af Ledelsesugens program 2022