Virtuel samtalesalon: Hvad kommer til at tegne offentlig ledelse i 2021?

Som ambassadør for offentlig ledelse 2020-2021 vil Jette Runchel gerne invitere dig til en virtuel samtalesalon fredag den 12. marts 2021 kl. 12.00 – 12.45 om, hvad den offentlige ledelsesopgave kalder på i 2021.

God ledelse er en forudsætning for udviklingen af den offentlige sektor. Og det seneste år har vi som offentlige ledere praktiseret ledelse på en anden måde, end vi plejer. COVID-19 har skabt et nyt handlerum for praksis og tilføjet en ny dimension til debatten og samtalen om ledelse. Nu er det tid til at zoome ind på de gode erfaringer og tage dem med videre: Hvad har vi lært om ledelse i 2020, som vi skal fokusere på i 2021 på tværs af den offentlige sektor?

Det drøfter Jette Runchel i en virtuel samtale med Søren Kryhlmand, departementschef i Beskæftigelsesministeriet og Christian Boel, regionsdirektør i Region Nordjylland, samtalen faciliteres af Mariane Therkelsen, direktør i Mennesker og Organisation.

Samtalen kommer til at tage udgangspunkt i tre ledelsestendenser, som Jette i kraft af sin position som ledelsesambassadør har bidt særligt mærke i det seneste år og behandlet i sin nye publikation ”Tre veje til stærk offentlig ledelse – Ledelsesambassadørens perspektiv”:

  • Ledelse på tværs
  • Personlig kommunikation
  • Fælles sprog om ledelse

Arrangementet er åbent for alle og henvender sig primært til ledere og stabsfunktioner på tværs af staten, regioner og kommuner. Samtalen bliver streamet live fra et studie, og du kan som tilhører stille spørgsmål undervejs via en chat. 

Sådan deltager du

Samtalen foregår virtuelt via dette link. Du åbner blot linket i din foretrukne internetbrowser på dagen, umiddelbart før arrangementet går i gang.

Du kan også tilmelde dig arrangementet her. Så vil du modtage en påmindelsesmail med link til samtalen dagen før arrangementet.