Tak for en god Ledelsesuge

For tredje år i træk satte vi ekstra fokus på ledelse i den offentlige sektor i uge 44. Og hvilken uge! Det har været en fornøjelse at se, hvordan ledelse var på dagsordenen i både stat, regioner og kommuner. Online såvel som fysisk. Fra lederstafetter på intranet og livlig diskussion med #ledelsesugen på LinkedIn til hele festivalprogrammer og inspirerende oplæg med eksperter og praktikere. Stor tak til alle ledere og organisationer, der zoomede ind på ledelse og ledelsesudvikling i uge 44.  

Ledelsesugens kalender bød i år på 21 arrangementer, som alle kunne tilmelde sig. Så også en stor tak til de forskere, konsulenthuse, lederforeninger og offentlige organisationer, der bød ind med events i Ledelsesugen. I har været med til at inspirere og gøre os alle sammen klogere.

Hvis du gik glip af arrangementerne i Ledelsesugen, er flere af de virtuelle oplæg blevet optaget. Dem finder du her: https://ledelsesugen.dk/video-og-lyd/

Og husk: når vi taler om ledelse, er det med til at udvikle ledelse. Så fortsæt den gode debat om offentlig ledelse – hele året.