Fastholdelse af medarbejdere under pres

I anledning af Ledelsesugen afholder vi endnu en Summit Samtale, som kommer til at handle om, hvordan ledere kan arbejde med fastholdelse i det offentlige.

Mange offentlige arbejdspladser slås i dag med fastholdelse. Stor medarbejderudskiftning er krævende og omkostningstungt, og i en tid med mangel på arbejdskraft, bliver det endnu vigtigere at kunne fastholde de gode medarbejdere og ledere, som allerede er en del af organisationen.

Samtalen vil illustrere de ledelsesmæssige dilemmaer, der er i fastholdelsesudfordringen og komme med gode råd til, hvordan man kan arbejde med fastholdelse i situationer, hvor perioder med stort arbejdspres ikke kan undgås.

Departementschef Lars Frelle-Petersen deltager og giver sit perspektiv på udfordringen. Lars fortæller om ledelsens udfordringer og prioriteringer i en organisation under pres. Mads Bendixen og Thomas Clement-Christensen giver samtalen en erhvervspsykologisk perspektivering, og diskuterer hvordan fastholdelse handler om, som leder, at kunne imødekomme både almene og individuelle psykologiske behov, og samtidig kende sig selv godt.

Webinarets deltagere inviteres til at deltage i dialogen i en afsluttende Q&A.

Om webinaret

Hvornår:

Tirsdag d. 1. November Kl. 14:00 - 15:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

Summit Consulting

Pris:

Gratis

Målgruppe:

Offentlige ledere

Tilmelding: