Sikker drift uden pseudostyring

I debatten om udvikling af den offentlige sektor ender vi for ofte i et kunstigt modsætningsforhold mellem de kolde og de varme hænder.

Det er mere benzin på det bål af polarisering, som gør det svært at få gang i en konstruktiv og fremadrettet snak om, hvordan den offentlige sektor skal styres og ledes. Der er nemlig rigeligt med rigtige problemer derude, som det vil være dybt meningsfuldt at tage fat på. Når svigt og fejl opstår, så rejser der sig ofte krav om mere styring og mere kontrol, og i mindre grad krav om bedre og mere nærværende ledelse. Nøglen til meningsfuld kontrol uden pseudoarbejde, som skaber reel værdi, er, at kontrollerne fokuserer på de områder, hvor risikoen for fejl og svigt er størst, og hvor konsekvenserne heraf for borgerne er mest voldsomme. I dette webinar vil Emil Herskind og Arne Hauge fra LEAD Impact præsentere deres bud på et samlet kodeks VII for sikker drift i den offentlige sektor, hvor ledelsesopgaven, sammenhæng i ledelseskæderne og den organisatoriske kultur er centrale løftestænger.

Webinaret afholdes af Emil Herskind og Arne Hauge, direktører i LEAD Impact. Begge har tidligere arbejdet over 20 år i den offentlige sektor, bl.a. i centraladministrationen.

Om webinaret

Hvornår:

Tirsdag d. 31. Oktober Kl. 15:00 - 16:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

LEAD

Tilmelding: