Medarbejder- og talentudvikling i praksis

Hvordan kan man som leder i det offentlige arbejde effektivt med medarbejder- og talentudvikling i en travl hverdag?

I anledning af Ledelsesugen glæder vi os til at afholde endnu en Summit Samtale. Denne gang vil samtalen kredse om de ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer, dilemmaer og muligheder, der er i arbejdet med at skabe effektiv medarbejder- og talentudvikling i en travl hverdag.

Vi lever i en tid, hvor der ofte er store krav til løbende at udvikle opgaveløsningen. Hertil kommer stadig større efterspørgsel på udviklingsmuligheder blandt yngre medarbejdere og en forsat mangel på arbejdskraft. Derfor bliver det netop nu en afgørende, men også vanskelig ledelsesopgave at kunne arbejde effektivt med medarbejderudvikling. Mange ledere vil således nok kunne genkende dilemmaet mellem både at skulle fokusere på driften og den daglige opgaveløsning - og samtidig skabe tid og fokus på udvikling af sine medarbejdere.

I samtalen får Erhvervspsykolog Frederik Poulsen fra Summit besøg af Rasmus Frost, kontorchef i Økonomistyrelsen og Ann Lyngberg, cheflæge på Holbæk Sygehus’ Arbejds- og Socialmedicinske Afdeling. Samtalen vil tage udgangspunkt i hverdagen og gæsternes erfaringer fra deres daglige ledelse, men også inddrage opmærksomheder fra litteratur og forskning på området. 

Webinarets deltagere inviteres til at deltage i dialogen i en afsluttende Q&A.

Om webinaret

Hvornår:

Mandag d. 30. Oktober Kl. 15:00 - 16:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

Summit

Tilmelding: