Medarbejder- og talentudvikling i praksis

I anledning af Ledelsesugen glæder vi os til at afholde endnu en Summit Samtale.

Den kommer til at handle om, hvordan ledere i det offentlige kan arbejde effektivt med medarbejder- og talentudvikling i en travl hverdag.

Mange ledere i det offentlige vil kende dilemmaet, i at skulle holde fokus på den daglige opgaveløsning og samtidig skabe tid til udvikling af sine medarbejdere i en ellers travl hverdag.

Men i en tid, hvor der er store krav til hele tiden at udvikle opgaveløsningen, stadig større efterspørgsel på udviklingsmuligheder blandt yngre medarbejdere og en forsat mangel på arbejdskraft, er det særlig vigtigt at kunne høste frugterne af at udvikle de medarbejdere, man allerede har, gennem effektiv medarbejder- og talentudvikling.

Samtalen vil kredse om de ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer, dilemmaer og muligheder, der er i arbejdet med at skabe effektiv medarbejder- og talentudvikling i en travl hverdag.

Vi arbejder på at inddrage interessante gæstetalere, som kan bidrage med konkrete erfaringer og viden om medarbejder- og talentudvikling i det offentlige.

Webinarets deltagere inviteres til at deltage i dialogen i en afsluttende Q&A.

Om webinaret

Hvornår:

Mandag d. 30. Oktober Kl. 15:00 - 16:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

Summit

Tilmelding: