Ledertræf 2023: Ledere, der trives, skaber trivsel

Ledere, der trives, skaber trivsel. Så enkelt kan det siges, men enkelt er det langt fra. Kom med på dette års Ledertræf og ret fokus mod din egen trivsel som leder.

Ledere, der trives, skaber trivsel. Så enkelt kan det siges, men enkelt er det langt fra. Kom med på dette års Ledertræf og ret fokus mod din egen trivsel som leder.

Det er sjældent ens egen trivsel, der kommer i første række, når udfordringer ufortrødent hober sig op. For når sygemeldingerne vælter ind, når de organisatoriske forandringer skaber usikkerhed eller når lokalpressen kører en negativ historie, er det en sjældenhed, at kommunale ledere tager en pause og spørger sig selv: Er jeg okay?

I pressede situationer har mange lyst til først at kaste energi og opmærksomhed efter det, som de vil passe på. I den kommunale hverdag er det borgere, medarbejdere og arbejdspladsen. Men alle, der har været ude og flyve, har lært, at man skal tage sin egen iltmaske på, før man begynder at hjælpe andre. 

Lad Ledertræf 2023 være anledning til at gentænke, hvordan du kan sætte din egen trivsel højere, så du måske kan passe bedre på borgere og medarbejdere. For din egen trivsel som leder er fundamental for at skabe og bevare en organisation, der trives og kan levere den velfærd, vi er sat i verden for.

Vi har sammensat et spændende og alsidigt program, der skal give dig inspiration, mod og handlekraft til at skabe trivsel for både dig selv og andre.

Du kan blandt andet møde:

  • Malene Friis Andersen, førende ekspert og forsker, som vil sætte fokus på trivsel, stress og balancer i arbejdslivet  
  • Jacob Mark, folketingsmedlem og forfatter, som deler sin personlige beretning om stress, fartblindhed og mangel på grænser 
  • Lotte Bøgh Andersen, centerleder på Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, der vil fortælle om det krydspres, som kommunale mellemledere ofte står i, når de selv skal opleve mening, men også skabe mening for deres medarbejdere
  • … og mange, mange flere!  

Om arrangementet

Hvornår:

Mandag d. 30. Oktober Kl. 08:30 - 16:00

Hvor:

Odense

Arrangør:

Komponent

Pris:

3.400 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Early bird-pris før den 1. juli 2023
2.750 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Målgruppe:

Konferencens målgruppe er kommunale ledere og chefer i bred forstand.
Men deltagere fra region, stat eller andet er også velkomne.

Tilmelding: