Ledelsesambassadørernes generationspanel

Ledelsesambassadørerne for offentlig ledelse inviterer til en paneldebat, hvor de samler tre unge, der repræsenterer den næste generation af ledere til en fælles debat om fremtidens ledelse.

Arrangementet afholdes virtuelt onsdag d. 1. november kl. 09.00 – 10.00

Tilmeldingen til arrangementet er slut - men du kan klikke her kl. 9:00 og se generationspanelet live.

Ledelsesambassadørerne for offentlig ledelse inviterer til en paneldebat, hvor de samler tre unge, der repræsenterer den næste generation af ledere til en fælles debat om fremtidens ledelse.

Jobbet som offentlig leder er meningsfuldt og meningsgivende. Som offentlig leder står du i spidsen for at finde løsninger på komplekse problemstillinger; Løsninger, der gør en vigtig forskel for borgerne, institutioner og virksomheder. Flere undersøgelser viser dog, at færre unge vil være ledere. Dette kan blive en udfordring for fremtidens offentlige sektor, og derfor vil ledelsesambassadørerne i denne debat sætte fokus på motivationen og barrierer for at blive offentlig leder.

Ledelsesambassadørernes panel vil sammen afsøge, hvorfor de unge ikke ønsker at være ledere, og hvordan de kan motiveres og understøttes i ledelsesopgaven? Hvordan får vi tildelt de yngre kræfter det ansvar og vist den tillid, der skal til, for at de bliver gode ledere? Hvordan vil fremtiden som offentlig leder tegne sig? Og hvordan balancerer man et arbejdsliv som offentlig leder med andre personlige prioriteter; familie, fritid og frihed. Det er noget af det, som der vil blive debatteret og sat fokus på ved dette arrangement.

  • At opleve topledelses-, sektor- og generationsperspektiver blive udfordret og omsat til indsigter og diskussioner om hvordan fremtidens ledelse vil se ud.
  • Inspiration og nye perspektiver til at lede og gentænke ledelsesopgaven på tværs af generationer og sektorer.

Du får tilsendt et link til deltagelse forud for arrangementet.

Ledelsesambassadørerne generationspanel er en del af Ledelsesugen i uge 44. Ledelsesugen er en anledning til at sætte ekstra fokus på ledelse i den offentlige sektor, inspirere hinanden, dele erfaringer og drøfte, hvordan offentlig ledelse kan udvikle sig.

Om webinaret

Hvornår:

Onsdag d. 1. November Kl. 09:00 - 10:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

Ledelsesambassadørerne

Pris:

Arrangementet er gratis

Målgruppe:

Offentlige ledere