Innovationscafé: Politisk ledelse af offentlig-privat innovation

Hvorfor er politisk ledelse væsentligt, når der skal samarbejdes på tværs af aktører og sektorer – og hvordan går man til arbejdet? Få svar og inspiration til denne innovationscafé.

Politikere spiller en helt afgørende rolle i innovationsarbejdet. Både når vi ønsker mere højde og større skala, og når arbejdet involverer både offentlige og private aktører.

Samarbejdet på tværs af sektorer og aktører om vilde problemer kræver, at politikerne går forrest og løbende sætter retning for det potentielt usikre innovationsarbejde.

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvorfor er politisk ledelse væsentligt, når der skal samarbejdes på tværs af offentlige aktører og mod et udbud om nye løsninger med private aktører?
  • Hvor og hvornår i innovationsprocessen er politisk ledelse særlig vigtig?
  • Hvad gør det svært politisk at lede denne type processer?

Du kan møde:

Line Barfod (Ø), teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune.
Hun arbejder for at sætte handling bag kommunes ambitiøse klimaplan og sikre mere grønt og biodiversitet i byen. Københavns Kommune er initiativtager til skaleringsproces om emissionsfrie arbejdsmaskiner, der samler offentlige aktører om at iværksætte innovativt indkøb.

Poul-Erik Olsen, bæredygtighedschef i CG Jensen, formand for DI Infrastruktur og tidligere medlem i Regeringens Klimapartnerskab for Bygge- og Anlæg.
I CG Jensen arbejder han både med CG Jensens bæredygtighed på strategisk niveau og med at gøre udbudskravene klimavenlige, konkrete og håndgribelige, så det bliver farbart for kunde og entreprenør. Han leverer også vigtige bidrag til CO-PI's skaleringsproces.

Om webinaret

Hvornår:

Fredag d. 4. November Kl. 09:00 - 10:00

Hvor:

Virtuelt via Zoom

Arrangør:

CO-PI, Center for offentlig-privat innovation

Pris:

gratis

Målgruppe:

Politikere, ledere og embedsværk, der er interesserede i at styrke den politiske ledelse af offentlig-privat innovation, samt virksomheder, der er interesseret i den grønne omstilling i byggeri og anlæg. Du får netværk, viden og inspiration om emnet.

Tilmelding: