Inddragelse af de unge

Strategisk inddragelse af unge i jeres organisation

I sidste års omgang af Ledelsesugen satte vi i Mobilize den unge generation på dagsorden. Dengang var det med et perspektiv på, hvad Generation Z er rundet af værdimæssigt, og hvilke forventninger unge har til arbejdsmarkedet. I dette års udgave af Ledelsesugen sætter vi fokus på, hvordan organisationer kan gøre sig klar til dette møde gennem strategisk inddragelse.

Men hvad er strategisk inddragelse af unge, hvorfor er det relevant for alle generationer og organisationer, og hvordan kan det se ud i praksis? Det er spørgsmål, som vi vil belyse fra en både teoretisk-, empirisk- og praktisk indfaldsvinkel.

Kom til webinar hos Mobilize i Ledelsesugen, hvor vi lader vores to gode kolleger, konsulent, Jannik Hjortdal, og projektmedarbejder, Ida Spannow, udfolde dette perspektiv sammen med Birgitte Vedersø, selvstændig konsulent og forhenværende rektor på Gefion Gymnasium. Her vil de koble det ledelsesmæssige ansvar med den strategiske inddragelse af unge, hvordan man kan starte, og hvilke overvejelser man som organisation og leder bør gøre sig.

Deltag i dette inspirerende webinar og få et dybere indblik i, hvordan strategisk inddragelse af unge kan berige din organisation.

Om webinaret

Hvornår:

Torsdag d. 2. November Kl. 15:15 - 16:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

Mobilize

Tilmelding: