Hvordan opbygger man læringskultur med høj psykologisk tryghed?

Er du optaget af at skabe højt performende team med innovative medarbejdere og vil du vide mere om hvordan det relaterer sig til læring, trivsel og stress reduktion?

Det kan du blive klogere på, når erhvervspsykolog og ekspert i Læringskultur, Katrine Bastian i dette webinar giver dig viden om og konkrete værktøjer til hvordan du og dit lederteam kan arbejde strategisk målrettet med at skabe en kultur præget af faglig udvikling og innovation, samtidig med at I styrker trivslen og sænker stressniveauet.

Læringskultur er en organisationskultur, hvor undren, refleksion og afprøvning af forskellige løsninger og en vedvarende nysgerrighed på hvad der virker og hvordan, er stærkt integreret i værdier og praksis. De forudsætninger, der skal til for at skabe en læringskultur – fx tillid, mod, nysgerrighed og lyst til at reflektere og evaluere sammen for derigennem at kunne skabe endnu bedre resultater – er samtidig med til at fremme samarbejde.

Selvom det at have en læringskultur er efterstræbt blandt mange organisationer i dag, så er det i praksis en svær øvelse for mange at komme i gang med det, for hvor skal man starte og slutte.

Gennem disse tre sammenhængende webinarer beskrives begrebet og praksissen for at udvikle det – både i organisationen som helhed, i lederteamet og hos den enkelte leder, som selv ønsker at arbejde med sit og sit personales læringsmindset.

Om webinaret

Hvornår:

Fredag d. 4. November Kl. 10:00 - 11:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

LEAD

Pris:

Gratis

Målgruppe:

Offentlige ledere

Tilmelding: