Frisættelse af kommuner

- sådan handler vi frisættelsen god

I december annoncerede regeringen: "Den mest omfattende frisættelse af den offentlige sektor i velfærdssamfundets historie “. Men hvad vil frisættelsen indebære? Det er der endnu ikke klarhed over, men ventetiden kan benyttes til, at man i kommunerne går i gang – for meget kan lade sig gøre uden ændret lovgivning.

Vi står på nuværende tidspunkt i en situation, hvor det er kritisk nødvendigt at finde innovative løsninger på kommunernes udfordringer, forårsaget af en demografi i forandring, medarbejdermangel samt udfordringer med et voksende bureaukrati og stigende forventninger til velfærden. De danske kommuner er første linje i disse udfordringer, og frisættelse kunne være en vigtig af løsningen.                                                                                                                                                                                                  

Men hvem skal frisættes? Og hvad skal de frisættes til?

I dette webinar vil vi tale om, hvad frisættelse betyder for kommunerne, og hvordan man leder dette. Hvis både kommunerne og deres medarbejderne skal frisættes, så er der behov for at begge får et større handlerum end hidtil – men dette er ikke ensbetydende med, at der skal være “fri leg”.

To partnere i Mobilize, Dorte Bukdahl og Sverri Hammer, vil fortælle om de dilemmaer og balancer, der er ved frisættelse, hvilke krav det sætter til ledelsen, og hvordan man “handler” frisættelse godt.

Om webinaret

Hvornår:

Mandag d. 30. Oktober Kl. 10:00 - 11:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

Mobilize

Tilmelding: