Fælles kurs, koordinering og commitment

Ledelse er ikke længere en solodisciplin, der kun udøves oppefra og ned. Og sikker drift i velfungerende "siloer" er ikke recepten, der får en moderne organisation til at lykkes.

De klassiske hierarkiske organisations- og ledelsesformer kommer til kort, når nutidens komplekse problemer skal løses. I stedet for siloer og magthierarkier har vi brug for grænsekrydsende ledelse, der giver plads til et mere smidigt og helhedsorienteret samarbejde. Ledelse af tværgående processer er ikke nogen helt let disciplin, men det er forudsætningen for at skabe resultater på både det borgernære og organisatoriske niveau.

Nogle af de største ledelsesudfordringer i organisationer i dag kommer af, at ledere har et for snævert fokus på deres funktionelle ansvar. De siger "det er ikke mit bord" om ledelsesudfordringer i andre dele af virksomheden. Og de suboptimerer – bevidst eller ubevidst – ved at maksimere driften i deres egen enhed uden at skele til, om det også understøtter den samlede service eller ydelse til borgeren.

Men hvordan skaber vi ledelse i dette samarbejdsrum? Denne workshop sætter fokus på ledelse som fælles kurs, koordinering og commitment. Vi taler om, hvordan man kan gå fra et individuelt fokus på lederen til et fælles fokus på ledelse. Vi giver en introduktion til konkrete cases og metoder.

Om arrangementet

Hvornår:

Fredag d. 3. November Kl. 15:00 - 16:30

Hvor:

Brendstrupgårdsvej 13. 2. sal, 8200 Aarhus

Arrangør:

Ukon

Tilmelding: