Den attraktive arbejdsplads

Hvordan ser den attraktive offentlige arbejdsplads ud i 2023? Og hvad kan den gøre for at tiltrække og sikre fortsat tilknytning af medarbejderne gennem strategisk ledelse?

De to spørgsmål undersøger oplægsholderne i løbet af dette webinar. Webinaret består af fire korte og konkrete dele:

1) Claus Elmholdt præsenterer LEADs forskningsbaserede helhedsmodel for den attraktive arbejdsplads. Den sætter rekruttering og tilknytning af medarbejdere ind i et cyklusperspektiv og fokuserer på sammenhængen mellem 15 faktorer, som har betydning for tiltrækning og tilknytning.

2) Janni Torp Kjærgaard fortæller om Forsvarsministeriets version af helhedsmodellen for den attraktive arbejdsplads, og hvordan den fungerer som analyse- og udviklingsredskab for deres HR-politik.

3) Signe Rostgaard gennemgår Gentofte Kommunes arbejde med at udvikle og implementere kommunens jobløfte om mere fleksible arbejdsrammer og karriereveje. De gør op med den binære logik om, at man enten er ansat (og helst fuld tid) – eller også er man ikke.

4) Katrine Bastian fokuserer på lederens rolle i at skabe en attraktiv arbejdsplads, der rummer læring, motivation og trivsel – for lederen selv såvel som medarbejderne.

På webinaret møder du Claus Elmholdt, stifter og faglig direktør i LEAD, Janni Torp Kjærgaard, direktør i Forsvarets Personalestyrelse, Signe Rostgaard, HR-chef, Gentofte Kommune og Katrine Bastian, partner i LEAD.

Om webinaret

Hvornår:

Onsdag d. 1. November Kl. 15:30 - 17:00

Hvor:

Virtuelt

Arrangør:

LEAD

Tilmelding: