Djøf Offentlige Chefer konference 2022

Kom med, når vi under temaet 'Frihed - samspil, medspil og modspil' zoomer ind på frihedsgraderne for den offentlige chef anno 2022.

Frihed spiller en stor rolle på den politiske agenda, både når det handler om rammerne for styring, men også for den enkelte offentlige chefs udvikling af lederrollen.

Samtidig kan samspillet mellem politikere, embedsmænd og medier hegne friheden ind og stille store krav til den offentlige chefs evner til at tackle og forebygge møgsager – personligt og organisatorisk. Et samspil, som også Djøfs ekspertudvalg med Karsten Dybvad i spidsen sætter projektør på.

Vi sætter spot på frihedsgraderne for den offentlige chef anno 2022 og giver ny videns- og udviklingsinspiration til dig som offentlig chef.

På konferencen kan du blandt andre møde direktør for Nationalmuseet Rane Willerslev, chefredaktør Mette Østergaard, direktør i DBU Jakob Jensen, professor Jacob Torfing, kommunaldirektør Rikke Vestergaard, tidligere ledelsesambassadør Jette Runchel og sangeren Karen Rosenberg.

Om arrangementet

Hvornår:

Mandag d. 31. Oktober Kl. 12:15 - 16:00

Hvor:

Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København

Arrangør:

Djøf

Målgruppe:

Konferencen er for medlemmer af Offentlige Chefer i Djøf.

Tilmelding: