Ledelsesugen i uge 44 starter om…

Om Ledelsesugen

Der afholdes årligt en ledelsesuge i 2019 til 2021, som sætter fokus på offentlig ledelse. I år ligger Ledelsesugen i uge 44. Bag står regeringen, KL og Danske Regioner.

I Ledelsesugen inviteres ledere på alle niveauer i den offentlige sektor, stabsfunktioner, der understøtter ledelse, lederforeninger, forskere med flere til at sætte særligt fokus på offentlig ledelse – debattere tendenser, nørde ny viden og dele gode eksempler på, hvad der virker.

På denne side kan du frem mod, under og efter Ledelsesugen blandt andet finde inspiration og gode pointer om offentlig ledelse fra dette års ambassadør. Du kan også få et overblik over, hvad der sker i forbindelse med Ledelsesugen.

Vi håber, du vil følge med og tage del i debatten om offentlig ledelse.

Følg med og tag del på sociale medier

Før, under og efter Ledelsesugen kan du følge med og deltage i debatten om offentlig ledelse på Facebook og LinkedIn

Årets ambassadør 2020

At blive udpeget som ny ledelsesambassadør er en god mulighed for at være med til at sætte fokus på vigtige debatter om offentlig ledelse, som fx hvordan man bedriver ledelse i en politisk ledet organisation, og hvad der skal til for at skabe sammenhæng i ledelseskæden – hele vejen fra borgmesteren og byrådet til frontlinjelederen. Jeg glæder mig til at mødes med ledere i alle dele af den offentlige sektor og drøfte, hvordan vi sammen kan gøre offentlig ledelse endnu bedre – også på tværs. Jeg ser frem til en spændende tid som ledelsesambassadør og til at bidrage med mine erfaringer i den offentlige debat og i dialogen med lederne

Jette Runchel, kommunaldirektør og ambassadør for offentlig ledelse.

Jette Runchel har samlet set 30 års erfaring som leder i det offentlige, og vil som ledelsesambassadør bidrage til at holde gang i debatten om offentlig ledelse gennem egne erfaringer og nye perspektiver. Hun vil besøge offentlige arbejdspladser i både stat, kommuner og regioner, indgå i dialog og invitere til debat. Hun vil samle og dele vellykkede eksempler på offentlig ledelse og derved inspirere offentlige ledere. Ledelsesambassadøren vil stå i spidsen for Ledelsesugen, som finder sted i uge 44.

Jette Runchel er cand. phil. I dansk litteratur fra Københavns Universitet og har desuden en Master of Public Policy fra Roskilde Universitet.

I 2006 blev Jette Runchel ansat som Børne- og ungedirektør i Albertslund Kommune, og i 2012 tiltrådte hun sin nuværende stilling som kommunaldirektør samme sted. Jette Runchel har flere kommunale lederstillinger bag sig, blandt andet som sektionsleder i Beskæftigelsessekretariatet i Storstrøms Amt, Børne- og Ungechef i Køge Kommune og Børne- og Kulturdirektør i Frederiksværk Kommune.

Jette Runchel har siddet i bestyrelsen for Børne- og Kulturchefforeningen og fungerer i dag som censor for afhandlinger om ledelse i det offentlige.

Jette Runchel er udnævnt som ambassadør for offentlig ledelse i 2020

Nyheder & debat

Her finder du artikler, nyheder og blogs om offentlig ledelse.

Det sker

Ledelsesugen bliver markeret på tværs af kommuner, regioner og stat før, under og efter uge 44, hvor den kommende ambassadør for offentlig ledelse, deltager i møder, events og konferencer. Hvis I har planlagt et arrangement, som skal i kalenderen, så skriv til os på kontakt@ledelsesugen.dk.

Kalenderen i øjeblikket tom
Find inspiration til at skabe jeres eget arrangment her

Før Ledelsesugen

Ingen events endnu

Under Ledelsesugen

Ledertræf

KL afholder hvert år Ledertræf for kommunale ledere.
Mere info følger.

Tid og sted:
Ledertræf 2020 er den 26. oktober 2020 i ODEON i Odense.

Efter Ledelsesugen

Ingen events nu

Vær med

Vil du afholde et arrangement?

Vi opfordrer alle til at sætte fokus på ledelse i uge 44 – hvad end det er et punkt på afdelingsmødet, en workshop, temadage eller noget helt fjerde. Hvis du ønsker at invitere Dorthe Crüger til at deltage i et arrangement, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@ledelsesugen.dk.

Hvis I allerede har planlagt arrangementer og gerne vil have dem i kalenderen her på siden, så kontakt os på kontakt@ledelsesugen.dk.

Følg med og tag del på sociale medier

Før, under og efter Ledelsesugen kan du følge med og deltage i debatten om offentlig ledelse på Facebook og LinkedIn.

Kontakt

Kontakt os på kontakt@ledelsesugen.dk